Ajankohtaista Foorumit Chatty Chatty Vieläkös täällä ollaan elossa?

Tämä aihe sisältää 42 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 2 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 43)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #36579

  Nimetön

  Mikä meno? Meininki semi ug at the moment! Hirveet “old school” soundi sessio nitkut päällä!

  #249737

  Nimetön

  Mitkä on jätkän kriteerit old school-tansseille..?

  [video]http://www.youtube.com/watch?v=hRQg9DCkkxs[/video]

  Kieltämättä hiljasta ollut. Lähti vähän käsistä toi läpänheitto parissa topikissa tuossa aikoinaan. Niin ajattelin häpeissäni, että seuraavan kerran, kun postaan niin pitää olla oikeasti asiaa. :D No ei tämäkään kyllä kovin informaatiopitoinen viesti ollut, mutta jututan jätkää inna internet stylee.

  #249761

  Nimetön

  Eikös sitä laulussakin lauleta, jotta: “Pitää olla pikkasen ug! ug!”

  Ei, ei se tainnut niin mennä. Mut ois voinu.

  Vähän meitsiäkin nitkuttaa, mut ei pahasti vielä. Laskeskelin just et viis kuukautta on jo edellisestä kerrasta, mut sillon oli meno kyl just sopivasti sekä ug että old school. Turussa sentään, paikalliset bhaktit tarjosivat useamman lajin vegaanisetit, Kansakunnan parannus hois saundin ja soiton ja ite sain tanssia ilman kenkiä, koska tapahtuma oli vuoren laella puistikossa. A+

  Uuet tanssikengät kyl tarttisinkin, ei o muita ko puhkikuluneita!

  Mitä palstaan tulee, ni ainaki tää o nykyään nopea tarkistaa, onko uusia viestejä!

  #249746

  Nimetön

  Tääl ollaa! :) Oon alkanu vähä kyllästymään tohon facebookiin kun siellä ne keskustelut sitten häviää aikanaan ja on lähes mahdottomia löytää, pitäis palata tänne keskustelemaan!

  #249762

  Nimetön

  ^ Täältä nuo keskustelut eivät niin vaan häviäkään, tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia….. :D

  Tääl ollaan kuitenki!!

  #249763

  Nimetön

  Nuo otsikot eivät näköjään täyty itsekseen, samoin videoiden linkkaaminen tuottaa ongelmia. Onko vika minussa vai foorumissa?

  #249759

  Nimetön

  Valkyrians + Buster Shuffle tänä perjantaina lepakkomiehessä. Täyttänee jonkun mielestä ainakin old schoolin ja ug:n määritelmän (keikka maan alla)

  “Supported by Dj’s who will be spinning original vinyl!”

  Valkyrians & Buster Shuffle @ Lepakkomies 24/10/14

  #249760

  Nimetön

  Sain viriteltyä itelleni tollasen “ghettopreamppi” virityksen! Kiva himassa yksin soitella biisejä :D

  Mikä tappoi meiningin?Ennen oli joka viikko jonkinlaiset kekkerit nyt ei tunnu olevan mitään koskaan.Omalta osaltani ainakin ollu erittäin laiskaa kemujen järkkäily,pakko myöntää.

  Onneks kaveri on rakentanu sound systemin ja aikoo rakentaa vielä pari scooppia lisää niin alkaa oleen hyvä läjä.Jos sais jonnekin järkättyä kunnon sessiot sit.Kaveri toki ollu soundinsa kanssa kaikenmaailman huumebileiden chillouteissa ym ;) Vanha roots konservatiivina haluisin järkätä sen läjällä sessarit missä soi ainoastaan roots rock reggae!Onneks innostunu kyllä soundin omistajakin koko ajan enemmän kyseisestä musiikista mikä on hienoa!

  Toivotaan että reggaen nousukausi tulee vielä uusiutumaan.Enkä puhu nyt Jukkiksesta joka omalla tavallaan saattoi tehdä hallaa koko hommalle vaan siitä kun oli kunnon sessareita vähintään joka kuukausi ja reggaen kirjo soi laajana pitkin suomenmaata ja siideripissikset oli onnelassa!

  Toki pinnan alla kuplii siis ja uusia meininkejä on tulossa.Bring back the roots vibes!Intergalaktik,Tulitauko,HOTN nyt ne soundit ulos sieltä varastosta ja tulittaan.Lupaan raahata hanurini mestoille!FRWRD meiningille myös plussaa vaikken ookaan kerenny viel kertaakaan käymään.

  Herätys ihmiset,helvettiin somesta ja sessioita järkkäileen ja joraileen ja ylläpitämään kulttuuria!Eteenpäin!

  #249765

  Nimetön

  Suomi tarvii nyt enemmän kun koskaan ehkä kunnon rootsi viboja ja hyviä sessioita!Ei pelkkää jvgtä ja muuta paskaa,kunnon musa takas ny ja kermaperse räpit ja muu kekeily ulos! :D

  #249766

  Nimetön

  Oon fiilistelly aika paljon lähiaikoina pitkästä aikaa sessio videoita! Länsi lontoo meiningit on aika raffeja!Hyvä meininki! [video]http://www.youtube.com/watch?v=eDJsQJDcVQs[/video]

  #249767

  Nimetön

  Joo, asiaa puhut, mutta pitää myös muistaa, että ajat muuttuvat. Ihmiset hakevat tansseiltakin eriasioita nykyään ja välttämättä se ei toimi, että soitetaan koko ilta rahisevia roots-vinyylejä. Sillä ei ole väliä soiko dancehall/dubstep vaikutteinen tavara vaiko roots. Tärkeintä olisi vain olla ne aidot reggaevibat ja niihin kuuluu ehdottomasti soundsystem..! Seinän kokoset kaapit jotka on tehty ite, se on kaikkein oleellisinta. Sen eron huomaa heti, kun käy esim jossain perusklubilla ja sitten näiden alanmiesten tansseissa. Kun on bileissä käytössä hyvät kaapit niin pelkkä musa ja siitä lähtevä basso saa koko kropan rentoutumaan ja pään fiiliksiin. Ei tarvitse olla edes kännissä/pilvessä tanssiakseen ja sitä meidän suomalaisten bilekulttuuri tarvitsisi eniten. Pure reggaevibes!
  Siitä syystä todella toiveikkaana katson tulevaisuuteen, koska on alkanut jonkinlainen uusi vaihe suomen soundsystem skenessä. Respectit FRWRD-bosselle ja myös frendisi salamari-soundille. Intergalaktik,Tulitauko,HOTN onneksi ollut näyttämässä mallia miten homma hoituu.

  #249768

  Nimetön

  Henki pihisee vielä, elossa siis ollaan!

  #249742

  Nimetön

  10724036_457321904408246_240315986_n.jpg

  #249776

  Nimetön

  ^LOLLLL

  #249816

  Nimetön

  Kiitokset minulta ja koko Ivah Sound crewlta, hyvä jos FRWRDt on maistuneet (seuraavat 22.11.). Suurin ongelma tanssien järjestämisessä on paikkojen puute. Täysikokoista soundia ei ihan mihin tahansa kuppilaan voi roudata pääkaupunkiseudulla ja ug-paikoista jatkuva pula. Pelkällä rootsilla on myös hankala saada iso tila täyteen.

  Mutta toisaalta meininki Suomessa on tällä hetkellä todella vahvaa. Uusia soundeja syntyy (Salamari, Korpisound yms.) ja vanhat heräilevät eloon (big up O.P.A.). Oli myös ilo olla järjestämässä viime kesän Wibes-festivaalien soundmeeting Tulitauon ja Healing of the Nationin kanssa, meininki oli kova! Muita roots-meininkejä lähiaikoina mitä nyt nopeasti tulee mieleen on ollut ainakin Roots Stompit Haile Selassien synttäreiden kunniaksi heinäkuussa Soul B:ssä, OPAn ja Jah Porterin klubit Lahdessa ja Lappeenrannassa, Temppelin klubit Jyväskylässä, Dread Lionin ja Healing of the Nationin klubit Turussa, meidän ravintolapäivätapahtuma elokuussa Helsingissä sekä viime syksyn ja kevään Dubnamite klubit Pueblossa.

  Pitäkää silmät ja korvat avoinna ja tulkaa tansseihin, niin niitä voidaan järjestää myös jatkossa! :)

  -Autuas / Ivah Sound

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 43)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.