Ajankohtaista Foorumit Muut tapahtumat Vaihtoehtojoulu: Miesten perinteinen joulusauna 2014

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 3 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #36640

  Nimetön

  Kyllästyttääkö väkinäinen perhejoulu? Kismittääkö ylenpalttinen jouluvouhotus? Jouluyönä ei tule lämpöä eikä joulupiparia, vaan sekin kuluu jouluriidan merkeissä? Samaa teeskentelyä ei millään jaksaisi joka vuosi ja haluat vaihtelua? Vältä siis joulukiukku 2014 ja tartu tilaisuuteen!

  Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Käyräsaaren ylärannassa. Ne, jotka haluavat viettää joulunsa miesten kesken hyvällä meiningillä saavat jälleen mahdollisuuden nauttia täysinäisesti miehuudestaan ilman akkojen nalkutusta ja pakollista jouluteeskentelyä. Kukapa teistä ei olisi salaa haaveillut tästä?

  Luvassa on siis klo 18 jälkeen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua. Paikalle on tosin suotavaa saapua jo aiemmin. Lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa! Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta nautinnon tarpeesta. Joulupipari ei näihin kekkereihin kuulu, joten puolituiset miehet ja akat jääkää kotiin! Miestä väkevämpää saa mielellään ottaa mukaan ja onkin suotavaa tunnelman luomiseksi. Myös tonttulakit ovat plussaa! Yöpyminenkin on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on lauteiden jälkilöylyssä useallekin urhealle urokselle. Myös tänä vuonna meillä on paikanpäällä viime vuodelta tuttu palju! (Se on korjattu nyt). Saunakin on lämpimänä taas pitkälle yöhön.

  Miesten joulusauna on järjestetty nyt kolmena vuotena. Määrä lähes tuplaantui vuodesta 2011 vuoteen 2012 ja vuonna 2013 rikottiin jälleen ennätys saunojamäärässä. Suosio siis vain kasvaa. Tehdään tästä joulusta vieläkin ikimuistoisempi ja rikotaan ennätyksiä!

  Kooste vuodelta 2013: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2013/550521/

  Vuoden 2012 kooste: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2012/529644/

  Kooste ensimmäisestä saunastamme 2011: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2011/529532/

  Vielä kerran, tervetuloa kaikille! :) :-/

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.