Ajankohtaista Foorumit Musiikki RIP Jimmy Riley

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 2 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #24643

  hirsi
  Osallistuja
  #123743

  Nimetön

  RIP Jimmy. :-(

  Hirsi, tuolla Facebookin puolella moni meistä reggaenharrastajista on muistanut ja muistellut Jimmyä viime päivinä. Ilmesty säkin sinne!

  Tässä haastattelu, jonka tein Jimmyn kanssa Kingstonissa reilut 13 vuotta sitten:
  http://www.fi-reggae.com/read.php?7,58048

  #123439

  Nimetön

  Lämminhenkistä muistelua on myös Observerin ja Gleanerin kirjoituksissa lukijakommentteineen, vaikka siellä vähän sekoillaankin Jimmyn iän suhteen:

  http://www.jamaicaobserver.com/entertainment/Death-of-a-Unique-singer-Jimmy-Riley-dead-at-61_55650

  http://jamaica-gleaner.com/article/entertainment/20160324/music-fraternity-mourns-jimmy-riley

  #123212

  Nimetön

  Scandal: “Hirsi, tuolla Facebookin puolella moni meistä reggaenharrastajista on muistanut ja muistellut Jimmyä viime päivinä. Ilmesty säkin sinne!”

  Vaikka “ilmestyminen” kuulostaakin hyvältä (hirsi ilmestyi paahtoleipään!) en taida olla ihan vielä valmis Facebookin syntisiin houkutuksiin. Valmiuttani odotellessa taitaa Facebook vanhentua…

  Mutta kiitos paljon tuosta haastattelu- linkistäsi. Nämä haastattelut taitavat olla ilmestyneet Cool Runningsissa, mutta onko kaikki? Nuohan kannattaisi kerätä talteen johonkin, mun puolesta vaikka tänne Fi- reggaelle, vaikka ei taida sulla aika/ mielenkiinto riittää sellaiseen työmäärään. Hiton hyviä juttuja kuitenkin kaikki joita olen sulta lukenut.

  #122906

  Nimetön

  Paahtoleipä ei vanhene koskaan. Mutta Facebook taitaa tosin olla jo valmis, kun kerran grannytkin on kuulemma jo siellä. Vielä ehdit kuitenkin mukaan, Hirsi! Tervetuloa!

  Jimmy Rileyn haastattelu ei ilmestynyt Cool Runningsissa, vaikka se olikin vankka tarkoituksemme. Kasken Teron kuoleman jälkeen emme saaneet kovista ponnisteluistamme huolimatta enää kolmatta numeroa kasaan. Siinä julkaisematta jääneessä kolmannessa post-Tero-numerossa olisikin ollut juuri tuo Jimmyn haastis pääjuttuna. Koska emme saaneet lehteä ulos, päätin julkaista haastattelun aikoinaan täällä Fi-Reggaessä.

  Joitakin julkaisemattomia – tai ainakin vähälle(?) nykyhuomiolle jääneitä, Teron Roots & Culturessa aikoinaan esittämiä – mun tekemiä artisti- ja voisin tosiaan julkaista sellaisenaan audiona kuten tein äskettäin tuottaja Danny Brownen haastattelun kanssa:

  Osa 1: https://www.youtube.com/watch?v=GawoAoaFmK8
  Osa 2: https://www.youtube.com/watch?v=ZEgPrU3UAEs

  #122647

  Nimetön

  Ahaa, painokone on näköjään syönyt sanoja edellisestä viestistäni. Tarkoitin siis: “mun tekemiä artisti- ja tuottajahaastatteluja”.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.