Ajankohtaista Foorumit Musiikki Puppa J – Lasitimanttei (video)

Tämä aihe sisältää 24 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 3 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 25)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #36544

  Nimetön

  Uusi sinkku ilmestyy perjantaina, albumi ulkona lokakuussa!

  [video]http://www.youtube.com/watch?v=FN9BaLmRTW4[/video]
  PUPPA J – LASITIMANTTEI (VIDEO)

  PUPPA J’LTÄ UUSI LASITIMANTTEI – SINKKU JA VIDEO

  Reggaeartisti Puppa J julkaisee uuden sinkun ja videon. Sinkku ilmestyy digitaalisesti perjantaina 12.9. Bommitommin tuottama Lasitimanttei on lempeällä reggaerytmillä modernisti soiva hyvän mielen biisi. Se on oodi arjen ilon lähteille – perheelle, musiikille ja niistä kumpuavalle onnelle – ja toisaalta myös kevyen kiperä kannanotto alati kaupallistuvassa maailmassamme oikeasti tärkeiden asioiden puolesta. Soittajina biisissä on edellisen sinkun tapaan maamme kovimpiin kuuluva rytmiryhmä Sound Explosion Band. Tuottajan, bändin ja artistin saumaton yhteistyö nostaa karismaattisen laulajan aivan uudelle tasolle ja Puppa J’ n lauluääni soljuu musiikissa suorana, suodattamattomana ja läsnäolevana mutta samalla kappaleet toimivat entistä jäsentyneemmin ja kokonaisuus on täynnä hyvyyttä ja soinnin lämpöä.

  Tänään ilmestynyt, Aleksi Raij’n ja Henri Nevapuron ohjaama hieno video ei kaipaa pitkiä sepustuksia liitteekseen. Se on puutarhajuhlineen ja aamufiilistelyineen pala parhainta Suomen kesää joka lämmittää mieltä vielä syksyn kolkutellessa oville.

  Lokakuussa ilmestyvä Puppa J’n sooloalbumi kulkee myös nimellä Lasitimanttei. Se on tiivis ja monipuolinen kokonaisuus, jonka toisella musiikillisella laidalla ovat perinteinen bändisoundi majesteettisesti soivine reggaerytmeineen ja toisella laidalla herkemmät kappaleet jotka rakentuvat riisutumman instrumentaation ja Puppa J:n lauluäänen varaan. Tuottaja Bommitommin sanoin : “Ollaan tunnettu Jannen (Puppa J) kanssa pitkään ja tehty paljon yhteistyötä erilaisten biisien ja keikkojen muodossa mutta vasta nyt päästiin syventymään yhdessä kokonaisen albumin teon äärelle. Oon tosi innoissani tästä – olen aina pitänyt Jannea timantinkovana esiintyjänä ja on ollut ilo tehdä yhdessä musaa. Kokonaisuudesta tuli mukavan orgaaninen – se on täynnä eloista särmää ja Jannen “molemmat puolet” tulevat hyvin esille – sekä harvemmin kuultu herkkä puoli että keikoilta tuttu räjähtävänenerginen tehopakkaus. Aluksi lähdettiin tekemään täysiveristä reggaelevyä mutta kun osa demoista soi niin jumalallisesti jo Jannen akustisen kitaran kanssa sellaisenaan, päädyttiin tekemään vähän luovempia sovituksia ja riisutumpaa ilmaisua ja se osoittautui todella hyväksi ratkaisuksi.”

  #249673

  Nimetön

  Todella hyvä! Mahtavan kuuloinen J. Karjalais- soundinen kitarasoolo. Pupan ääni kulkee vaivattomasti ja kuulostaa paremmalta kuin koskaan. Biisin alussa Nyahbinghi- henki on plussaa, olis voinut vaikka jatkaa sitä pidempäänkin.

  #249674

  Nimetön

  Esa Pulliaisena Esa Pulliaisen paikalla soolokitarassa Seppo Salmi, toisille myös Paarmana tunnettu.

  #249675

  Nimetön

  Seppo Paarma soittaa hyvin. Hyvää Elämää!

  #249676

  Nimetön

  Hyvä on, on hyvä.

  #249654

  Nimetön

  Sinkku ilmestyi eilen perjantaina, sen löytää esim tuolta :

  Spotify : http://bit.ly/lasitimanttei
  iTunes : http://bit.ly/lasitunes

  #249683

  Nimetön

  Koko albumi ennakkotilattavissa nyt. Vinyyli toteutuu jos sitä ennakkotilataan 150 kappaletta tulevan kolmen viikon aikana. Vinyylin tilaajat saavat julkaisupäiväksi biisit CD:llä, itse vinyylin saapumisessa kestää hieman johtuen ruuhkista tehtailla.

  http://www.levykauppax.fi/artist/puppa_j/lasitimanttei/#cd
  http://www.levykauppax.fi/artist/puppa_j/lasitimanttei/#lp

  #249503

  Nimetön

  Tämä on mainiota! YES!

  #249655

  Nimetön

  Halutessaan kappaleelle voi antaa 40 ääntä Suomipopin Pop Top 10 – listalla, jonka seurauksena saatetaan soida radiossa. :)

  Viikon lista

  #249687

  Nimetön

  LP:n ennakkotilaukselle vielä kaksi viikkoa aikaa.

  PuppaJ_Lasitamanttei.jpg

  #249688

  Nimetön

  Koko albumi ilmestyy 10.10.

  #249694

  Nimetön

  Albumista pieni esittelyvideo, jossa puhetta levynteon taustoista ja hieman ennenkuulematonta musiikkia.

  [video]http://www.youtube.com/watch?v=jTXCJLroCwk[/video]

  PUPPA J : LASITIMANTTEI – ALBUMIN ESITTELY

  #249695

  Nimetön

  Kiitos videosta! Vielä kun olis näytetty vähän itse studiomeininkiä, ne on aina mielenkiintoisia juttuja. Mutta hyvin ja asiaa puhuu Puppa tuossa ja soundit on ihan uskomattoman hyvät, levyllä varmaan ei ainakaan huonommat..

  Mielenkiintoinen levy tulossa, oikeaa reggaeta, sanomaa ja torvia!!

  #249700

  Nimetön

  Toivottavasti me tilataan riittävästi niitä vinyyleitä…

  #249701

  Nimetön

  Toivottavasti me tilataan riittävästi niitä vinyyleitä…

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 25)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.