Ajankohtaista Foorumit Musiikki Jo’ Buddy meets Funky Kingstone (RAM008)

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 2 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #36755

  Nimetön

  3c9e1cfa-f297-4620-b170-3af75f26e27b.jpg
  Funky Kingston on tamperelainen Jamaika musiikin instituutio. Kokoonpano on tähän mennessä säestänyt kotimaisia eturivin solisteja Palefacesta Pelle Miljoonaan ja Sami Saaresta Tommy Lindgreniin. Toisinaan bändin ydinryhmä keikkailee myös ilman puhaltajia Kinky Funkstone – nimellä. Kansainvälisistä solisteista bändi on tehnyt yhteistyötä jamaikalaisen Earl Sixteenin ja sudanilaisamerikkalaisen DynamQin kanssa. Bändin jäsenet ovat kaikki pitkänlinjan rytmimuusikoita. Nyt he ovat lyöttäytyneet yhteen laulaja-kitaristi-lauluntekijä Jo’ Buddy:n kanssa, joka hoitaa nyt bändin ensimmäistä vakisolistin virkaa. Yhteistyön hedelmänä on luvassa uudempia ja vanhempia Jo’ Buddy originaaleja sisältävä pitkäsoitto albumi, missä New Orleans Rhythm & Blues sekä Syvän Etelän Soul kohtaavat nautittavasti jamaikalaiset Mento, Ska, Rock Steady, Reggae-rytmit, tuoden samalla ripauksen
  jotain tuoretta ja piristävää äänimaisemaa tähän päivään.
  Jo’ Buddy meets Funky Kingstone – CD/LP – albumi julkaistiin 2.4.2015. Syksyn aikana tehdään myös vinyyli yhdellä bonusraidalla varustettuna.
  – Jo’ Buddy: laulu, kitara, vihellykset
  – Jarno Forsman: kosketinsoittimet
  – Tommi Laine: kitara, taustalaulu
  – Timo Kaaja: basso
  – Juppo Paavola: rummut
  – Masa Orpana: saksofonit
  – Sami Sippola: saksofonit
  Kokoonpano säestänyt kaiken kaikkiaan seuraavia solisteja: Niko Ahvonen, Ville Leinonen, Paleface, Saara Soisalo, Pelle Miljoona, Jo’ Buddy, Sam Huber, Yona, Susanna Hietala, Kari Peitsamo, Sami Saari, Puppa J, Eero Raittinen, Tommy Lindgren, Marjo Leinonen, Reino Nordin, Hannibal, Earl 16 (Jam), Winston Francis (Jam), DynamQ (Sud/USA). Lisäksi bändin jäsenet ovat kiertäneet esiintymässä Ska/Blue Beat pioneeri Laurel Aitkenin kanssa, sekä luoneet nahkaansa mm. tamperelaisten Jing & Jangsters, Jazzgangsters, One O’Clock Humph, Groovy Eyes,
  Buddha Surfers – bändien riveissä.
  Kontakti:
  RAM-BAM RECORDS
  Jussi / 050 – 345 27 68
  rambam.mail@gmail.com / http://www.ram-bam.com
  Tuoreahko keikka-arvio / Aamulehti: http://www.ram-bam.com/funky_lehtijuttu.pdf
  Jo’ Buddy meets Funky Kingston (unplugged): https://www.youtube.com/watch?v=Wd-XhtYbCps

  #250093

  Nimetön
  #250094

  Nimetön

  Samper, nämä esiintyivät viikonloppuna Pori jazzissakin, ilmaiseksi jazzkadun lavalla kaupungin puolella. Jäi näkemättä, olin maisemissa mutta Kirjurinluodolla.

  Näyte kuulostaa äärimmäisen maukkaalta. Kiitos, Petri. Tiesinkin, että Jo Buddy osaa asiansa kutakuinkin suvereenisti. Mainio yhdistelmä.

  #250085

  Nimetön

  Kyllä tuota Funky Kingstonin ensilevyä oli jo odoteltukin. Hienoa, että se vihdoin tuli, ja vielä hienompaa, että CD-painos on ilmeisesti myynyt riittävän hyvin, jotta myös vinyyli toteutuu.

  Olen nähnyt tämän bändin livenä 7-8 kertaa.Joka kerta homma on toiminut, oli solistina sitten kuka tahansa.
  Tykkään myös tästä levystä. Vielä kun miksauksessa olisi saatu hieman lisää potkua rumpu/basso-osastoon…mutta hyvä näinkin.

  Kari, kyllä Jo’ Buddy meets Funky Kingstone esiintyi torstaina myös Kirjurinluodolla, tosin “piilotettuna” alkuiltaan Tedin telttaan. Itse näin sekä tämän esiintymisen, että ilmaiskeikan myöhemmin illalla jazzkadulla, josta sitten palasin kipin kapin takaisin Kirjurille katsomaan jälkimmäisen puoliskon Kylien keikasta.

  #250120

  Nimetön

  No kun mä olin Porin jazzeilla vaan lauantaina… No, eiköhän tilaisuuksia vielä tarjoudu.

  #250130

  Nimetön

  http://www.hs.fi/arviot/levy/a1430192808762
  Hesarin noteeraus. Tänään lähti gatefold-kannet painoon, samoin kuin CD:stäkin tulee uusi painos.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.