Ajankohtaista Foorumit Tapahtumat HELSINKI REGGAE FESTIVAL – 22.8.2015 @ Pressa (HKI)

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 2 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #36693

  Nimetön

  11334191_1859243667634602_3104620569514855447_o.jpg

  Reggae-musiikin ilosanomaa julistavan Helsinki Reggae Festivalin lavalle nousee elokuussa kotimaisten tähtien Rappanan ja Puppa J:n lisäksi upea jamaikalainen naislaulaja Shuga.

  Jo 23. kertaa järjestettävä Helsinki Reggae Festival esittää tuttuun tapaan laajan kattauksen ajankohtaista ja klassikkomusaa Jamaikalta: Lavalle nousevat suomi-reggaen kärkinimien lisäksi jamaikalainen Shuga sekä kotimainen lahjakkuus Essi. Pressan tyylikkäissä tiloissa Helsingin keskustassa yleisöä tanssittavat live-esiintyjien lisäksi suomen dancehall reggae -selektorien parhaimmisto. Yläkerran baarissa voi nauttia levymusiikista ja juomista intiimissä tunnelmassa koko illan ajan.

  Luvassa on koko illan reggae-spektaakkeli kun Puppa J sekä Raappana yhdistävät voimansa Sound Explosion Bandin kanssa Pressan lavalla. Luvassa on sellaista reggaerytmien iloittelua jota ei monaalla ole aikoihin kuultu kun artistit esittävät uusia ja vanhoja kappaleitaan suomen kovimpiin ja ahkerimpiin kuuluvan bändin kanssa. Sound Explosion Band on tehnyt artistien kanssa yhteistyötä jo pitkään. Ensimmäiset yhteiset keikat tehtiin molempien kanssa jo vuosia ennen yhteisten albumien tekoa ja yhtyeen soittojälki kuuluu molempien hittikappaleilla. Bändi on tullut monelle tutuksi myös Jukka Pojan keikoilta ja suosituilta levyiltä.

  Sielukas Shuga edustaa modernia roots reggaeta, jossa hänen kaunis lauluäänensä ja tiedostavat lyriikat luovat raikkautta ja syvyyttä tummien rytmien yhdistelmään. Shugaa edustaa Penthouse Recordsin lukuisia tähtiä luonut supertuottaja Donovan Germain joka tunnisti Shugan lahjakkuuden ja miellyttävän persoonan potentiaalin. Jo nyt, uransa alkutaipaleella, Shuga on tehnyt yhteistyötä reggae-legendojen kuten Sly & Robbien kanssa. Helsinki Reggae Festivalilla on kunnia saada Shuga ensiesiintymiselleen suomessa, tältä illalta odotamme paljon hyviä viboja!

  Ennakkoliput jotka sisältävät narikkamaksun ja sujuvan sisäänpääsyn myy Tiketti http://www.tiketti.fi/Helsinki-Reggae-Festival-2015-Pressa-Helsinki-lippuja/32769

  Helsinki Reggae Festival 2015:

  RAAPPANA
  PUPPA J
  SOUND EXPLOSION BAND
  SHUGA (JAM)
  Essi

  Pouta Sound
  Selecta Andor
  DJ Nestar
  CeeJay
  Lion Head

  facebook: http://www.facebook.com/events/1442653169384362/

  HELSINKI REGGAE FESTIVAL 2015
  22.8.2015 | 22-04 | K18
  Pressa | Eteläinen Rautatiekatu 4 | Helsinki
  Liput 20/23/30€ VIP | Tiketti

  #224233

  Nimetön

  HUOM!

  Ennakkoliput jotka sisältävät narikkamaksun ja sujuvan sisäänpääsyn myy Tiketti http://www.tiketti.fi/Helsinki-Reggae-Festival-2015-Pressa-Helsinki-lippuja/32769

  VIP-lipulla istumapaikka lavan vieressä sekä artistitapaaminen.

  #214305

  Nimetön

  Tulevana lauantaina juhlitaan 23. Helsinki Reggae Festivalia!

  Kiistatta suomen paras reggaebändi Sound Explosion Band jää tämän jälkeen pidemmälle tauolle joten nyt kannattaa tulla nauttimaan upeasta showsta kun yhteiskeikalla bändin kanssa esiintyy suomireggaen kärkikaksikko Raappana ja Puppa J.

  Jamaikalainen nouseva tähti, sielukas Shuga, on ihastuttanut yleisöjä euroopan kiertueellaan ja saapuu nyt ensimmäistä kertaa suomeen. Shugaa lämppää niinikään kaunis ja sielukas naisääni, Essi.

  Pressan yläkerran baarissa bileitä ylläpitää suomen dancehall reggae -selektorien parhaimmisto koko illan.

  Ennakkoliput Tiketistä. VIP-lippu sisältää istumapaikan VIP-aitiossa esiintymislavan läheisyydessä ja artistitapaamisen.

  tiketti.fi/Helsinki-Reggae-Festival-2015-Pressa-Helsinki-lippuja/32769

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.