Ajankohtaista Foorumit Musiikki Don Yousa – Lech lecha 7″

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 3 vuotta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #36708

  Nimetön

  R-7084800-1433350577-2995.png.jpg

  TIEDOTE 08.06.2015

  Sisäpiiri Records on julkaissut Don Yousan singlen Lech Lecha. Artistinimen erikoiseen kirjoitusasuun on syynsä: se helpottaa vieraskielisiä lausumaan oikein Don Jusa. Aiemmin Kapinaliitto-orkesterinsa kanssa vaikuttanut Don Yousa huomasi olevansa tuottaja-muusikko Jahmanin kanssa samalla aaltopituudella reggaen suhteen. DJ-keikkojen merkeissä jo vuosia kestänyt yhteistyö syveni, ja hedelmänä on nyt julkaistu osittain hepreankielinen kappale Lech Lecha.

  1960-luvulla monet artistit osallistuivat amharan kielen kursseille, ja pian The Abyssinians julkaisi klassikoksi muodostuneen anthemin Satta Massagana. Donin heprea on sukua jamaikalaisilmiölle. Kieli kantaa mukanaan elementtejä, jotka kohottavat kosmisiin tunnelmiin samalla, kun itse rytmi jytää niin kuin mikä tahansa esikuvallinen 1970-lukulainen roots reggae. Siitä pitää huolen Jahmanin multi-instrumentaalinen taituruus ja ajattomuuteen pyrkivä kyky yhdistää vanhan liiton roots-soundi moderniin iskevään muotoon.

  Singlen B-puolella kuullaan Jahmanin käsialaa oleva Lech Lecha Dub, joka johdattaa kuulijan matalempien äänentaajuuksien mystiikkaan.

  Julkaisun kustannuksesta ja markkinoinnista vastaa helsinkiläinen JHWH Music Productions.

  Äänitettä myyvät Eronen ja tietyt Levykauppa Äxät.

  Keikkatiedustelut: kapinaliitto@gmail.com

  Ääninäyte kuunneltavissa tästä

  #250028

  Nimetön

  Don Yo-USA!!! :)

  Arvostukset vinyylin julkaisemisesta!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.