Ajankohtaista Foorumit Tapahtumat BERES HAMMOND & DAMIAN MARLEY – 19.7.2015 @ Ilosaarirock (JNS)

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 2 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #36735

  Nimetön

  Lovers rockin kuningas Rentolavalle! Hunajaääninen reggaelaulaja Beres Hammond aloitti uransa jo 70-luvulla ja on kantanut loversin lippua korkealla jo kolme vuosikymmentä. Vuonna 2012 julkaistu albumi One Love, One Life kruunasi Hammondin pitkän uran nousten Billboardin reggaelistan kärkeen ja tuoden miehelle Grammy-ehdokkuuden.
  beres_hammond.jpg

  Beres Hammond edustaa klassista lovers rockia, reggaen pehmeää ja valoisaa tyylisuuntaa. Miehen laulutyyli tuo mieleen soul-legendat Sam Cooken ja Otis Reddingin. Sanotaankin, että jos haluaa hurmata jamaikalaisen naisen, kannattaa hänelle soittaa Beres Hammondia. Hammond on flirttaillut urallaan myös dancehallin ja painavamman yhteiskunnallisen reggaen kanssa, mutta omimmillaan hän on sielukkaissa balladeissa, joissa lämmin ja tunteikas ääni pääsee oikeuksiinsa.

  Beres Hammond sopii kesän parhaimpaan viikonloppuun täydellisesti. Lämmin rantavesi, varpaita kutitteleva hiekka ja Hammondin bändin hyväilevän rennot rytmit lennättävät mielen Karibian auringon alle. Jo pelkkä ajatus saa suupielet kohoamaan!

  http://www.ilosaarirock.fi/2015/ohjelma/beres_hammond

  damian_marley.jpg

  Junior Gong viimein Suomeen! Päivänä jolloin reggaen suurin nimi, Bob Marleyn poika, Damian “Jr. Gong” Marley esiintyy Ilosaarirockissa, tulisi kaikkiin Suomen lipputankoihin ripustaa Jamaikan lippu. Sillä tätä päivää on odotettu kiihkeästi vuosia!

  13-vuotiaasta saakka esiintynyt Damian Marley on vahvin elävä linkki reggaen pyhimpään aikakauteen. Vaikka Bob Marleyn veri ja henki hehkuvat Damianissa kirkkaana, ei mies ole jäänyt isänsä varjoon. Toinen sooloalbumi Halfway Tree toi Damianille Grammyn ja roikkui Billboardin listalla huikeat 158 viikkoa. Lisää Grammy-pystejä ja tunnustuksia sateli odotetulla Welcome to the Jamrock -albumilla, jonka nimikkobiisi sekä Road to Zion ovat muodostuneet reggaen klassikoiksi.

  Damian Marleyn lyriikat kumpuavat rastafarismin yhteiskunnallisesta sanomasta, mutta musiikillisesti Marley on tehnyt rohkeita, reggaeta uudistavia kokeiluita. Distant Relatives oli yhteisalbumi raptähti Nasin kanssa ja Make It Bun Dem -EP:llä kumppanina oli konevelho Skrillex. Tällä hetkellä Marley on studiossa valmistelemassa uutta albumia.

  Damian Marley saapuu ensivisiitilleen Suomeen sopivasti vuonna, jolloin on kulunut 70-vuotta Bob Marleyn syntymästä. Saa nähdä esittääkö Damian isänsä kappaleita Ilosaarirockissa, kuten hänellä on keikoillaan tapana. Varmaa kuitenkin on, että luvassa on vuoden suurin reggaen ja dancehallin juhla. Isää ei bileisiin saada, mutta poika saapuu paikalle. Sekä taatusti pyhä henki.

  http://www.ilosaarirock.fi/2015/ohjelma/damian_marley

  #250025

  Nimetön

  One Love BUSSI Ilosaareen!

  Tänäkin vuonna Ilosaarirock Festival tarjoilee niin upean reggae- ym musakattauksen (Beres Hammond ja Damian Marley!) jotta lähteä kannattaa kauempaankin, mieluiten mukavasti, iloisesti ja edullisesti One Love Helsinki:n yhteisellä bussikuljetuksella!

  Lähtö Helsingistä (rautatientori) lauantai-aamuna klo 09, ja paluumatkalle lähdetään Joensuusta sunnuntain jatkoklubin jälkeen klo 05. Saapuminen Helsinkiin maanantai-aamuna. Matka taittuu ensiluokkaisella turistibussilla jonka varustuksiiin kuuluu ilmastointi, WC, CD, DVD, Tiekamera sekä Jääkaappi.

  Hinta 60€ (meno-paluu)

  Matka varataan maksamalla 60€ tilille FI30 1428 3000 202743 / One Love Agency, lisätietoihin nimi ja puhelinnumero. Lähetä kuva maksukuitista osoitteeseen onelovehelsinki@gmail.com ja olet matkassa mukana! Paikkoja on 43 ja ne täytetään varausjärjestyksessä.

  fb tapahtuma bussimatkasta https://www.facebook.com/events/398071083710210/

  Ilosaari tärppejä:

  LA 18.7
  19.15 Beardyman (UK) Rentolava
  22-04 Rytmiklubi, Teatteriravintola

  SU 19.7
  19-20 Beres Hammond (JAM) Rentolava
  20.15-21.30 Damian Marley (JAM) Päälava
  21.30-22.30 Big K.R.I.T. (USA) Rentolava
  22-04 Ammattilaisten ilta jatkoklubi, Teatteriravintola

  ja tietty paljon muita hyviä koti- ja ulkomaisia artisteja! Ja parastahan ilosaaressa keikkojen lisäks on TUNNELMA ❤️

  Lisätietoja festarista (ohjelma, liput, majoitus jne):
  http://www.ilosaarirock.fi/2015/

  #250083

  Nimetön

  klippi damianin pienen pojan parin minuutin esiintymisestä :)

  [video]https://www.youtube.com/watch?v=GPPd_OaahZY[/video]

  Huikee keikka! Täällä myös video Damianin lavalletulosta: https://www.facebook.com/riinah/videos/10153052703776279/?pnref=story

  Onko kellään videoo Beresin keikalta?

  #250084

  Nimetön

  uus yritys videon upottamises
  [video]http://www.youtube.com/watch?v=GPPd_OaahZY[/video]

  #250122

  Nimetön

  Meininki!! Riina kiitos linkistä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.