Ajankohtaista Foorumit Musiikki Auttakaa dub-miestä mäessä / Basso Nost€

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  King Calypso 2 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #24535

  King Calypso
  Jäsen

  Tervehdys!

  Pyöritän Jyväskylässä dub-studiota jonka läpi on mennyt jo kiitettävä määrä omia sekä muiden rytmejä, dubeja on studion ensimmäisen olemassaolovuoden aikana kertynyt yli 700 ja kokonaisia valmiita biisejä lähemmäksi 20. Pöytänä Studiomaster 16-4-2 vuodelta 1974, efektikatraana pelkästään analogisia laitteita (mm. benidubin spring ampilla ajettava tankkireverbi) – ainut mikä studion ketjusta puuttuu on hyvä multibandstereokompressori johon haenkin rahoitusta Basson Nost€ -“kilpailusta”, jossa Bassoradio jakaa mainosrahaa musiikin parissa työskenteleville ihmisille / kollektiiveille jos perusteet on hyvät.

  Arvostaisin kovasti, jos jokainen joka näkee tämmöisen nykypäivänä harvinaisen tuotantomuodon säilyvyyden tärkeänä kävisi antamassa äänen studiolleni Nosteen verkkosivuilla osoitteessa Basso Nost€ / Mad Calypso.

  Nimien kanssa on turha prassailla, mutta ainakin suomessa tunnettu Temppeli luottaa studion miksaustyyliin ja laatuun. Tässäpä muutama dubiraita tulevilta (ja jo loppuunmyydyiltä) julkaisuilta:

  Mad & Dread – Lonesome Journey (one drop) / Warrior (stepperi)

  Mad & Dread – Mountain Dubplate

  Mad & Dread – Mountain Version (Rolling version)

  Kuten noista raidoistakin jo kuulee, että vanhemmat on aika tukkoon kompuroituja mahdollisuuksien vähyydestä johtuen – uusimmissa on käytetty kyseisen Drawmer 1973 -kompuran VST emulaatiota, joka olisi todella todella tervetullut lisä studion ketjun päätteeksi (rautana tietysti).

  – Mad Calypso

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.