Ajankohtaista Foorumit Chatty Chatty Valkoinen Rasta? Re: Valkoinen Rasta?

#214392

Nimetön

Meikäläistä hämää aika pahasti kaikki I hommat ja muut ihmeelliset maneerit jotka ei välttämättä istu suomalaiseen meininkiin. Mehän ei olla missään Jamaikalla täällä. Yleinen tervehdys on moro ja harvoin mitään heart saluteja lähtee. Suomifemmoja sitäkin enemmän:)

Yes I suomentuu täällä hämeessä khyyyl ja respectit on ihan perus rispektit.

Lähinnä tulee vaivautunu olo kaikenlaisista “väkisin” väännetyistä tervehdyksistä ja muista I hommista. Itselleni luonnollisuus merkkaa sitä että tervehdin tuttuja niinku huvittaa,yleensä aika hämäläisesti eli vaikka nyökkäämällä päätä ja muristen jotain,erikoistilanteissa saatan kätellä parhaaksi katsomallani tavalla :D

Haile Selassie on vissiin ollu ihan mielenkiintoinen hahmo jolla ollut hyviäkin keloja maailmanmenosta. Vähän niinku Kekkonen :D Vitsivitsi! ;) Kekkonen ei oo vaikuttanu musiikkiin yhtä paljon vaan,tai ehkä onkin.

Mut juu meikälle rastafari meininki on vaan yksinkertaisesti sitä että yrittää olla mukava ihmisille ja luonnolle ja olla oma itsensä. Thats it. Peace and love,yksinkertaista. Ei tarvetta tietylle ulkonäölle,puhetyylille ja maneereille. Ole oma itsesi ja rakasta (ja vihaa,ole kusipää ja kiukuttele välillä kanssa,sekin on luonnollista)

Sellasta tiedostamista täällä hämeessä tällä kertaa!

Rauhaa ja rakkautta ja terveisiä kaikille! (pidätän oikeuden vaihtaa mielipidettäni)