Ajankohtaista Foorumit Chatty Chatty Moderaattorit ohoi Re: Moderaattorit ohoi

#249894

Nimetön

https://www.facebook.com/groups/5936583553/

Kiitti Riina, sait vähän vauhtia aikaan. :P

Meitsi ehdottaa hirsiä uudeksi moderaattoriksi Jarnon tilalle (joka tuolla sanoo että hänet voi korvata). Olettaen että spämmäys jatkuu ja tarvetta siivoamiselle on. hirsi ainakin lataa tän sivuston joka päivä. ;-)

Bommitommi> Boardi on pysynyt useamman vuoden virallisesti ja rahallisesti meikän toimesta pystyssä ja koen itse suurimman arvon olevan tällä hetkellä vanhat viestit ja keskustelut. Olisi toki hienoa jos funktionaalisuus olisi korkeampi, spämmin määrä pienempi ja keskustelu aktiivisempaa.

Kiitos vaan että oot pitänyt tätä palstaa pystyssä, ja suht hyvinhän tämä onkin toiminut. Mutta kyllä tässä on muitakin vikoja kuin tuo spämmin määrä tai toimintojen puute. Viesteihin vastaaminen ei aina onnistu, viestien esikatselu ja muokkaaminen ei toimi, joidenkin käyttäjien nimimerkit näyttävät tyhjää, kommunikointi Googlen analyytikan kanssa aiheuttaa ensilataukseen typerän viiveen, videolinkkaus vaatii säätöä, ..

send_eh.png

Mikään noista ei anna vaikutelmaa jatkossakin hyvin toimivasta softasta ja tällä hetkellä ne lähinnä tekevät viestittelystä vaikeampaa kuin sen tarvitsisi olla. Täytyy olla melkonen jäärä että jaksaa ees yrittää (ja väitän tietäväni jotain jääräydestä).

Bommitommi> En kuitenkaan usko että tärkeimpään eli viimeiseen mitkään pinnalliset muutokset ovat avaintekijä, vaan keskustelukulttuurin muutos ja entisten aktiivikäyttäjien siirtyminen muiden asioiden pariin.

Kun alotin tän ketjun, olin tulossa tänne pyytäämään josko tunnukseni täällä voisi kokonaan poistaa, mutta päädyin alottamaan tän ketjun, no, vanhasta sympatiasta kait, plus täällä oli kenkämainoksia joka lokero täynnä. Mutta kuitenkin. Reggaesta tai siitä keskustelemisesta en siirry muiden asioiden pariin, en pysty, mutta tosiaan jos vain suinkin mahdollista, toivon että mun tunnukseni, kaikki aloittamani viestiketjut ja lähettämäni viestit poistetaan. Niitä on tässä vaiheessa kuitenkin jo yli vuosikymmeneltä ja tyystin häviäminen on merkittävästi eri asia kuin pelkästään kirjoittamisen lopettaminen. Ymmärtääkseni näin on ennenkin tehty (Kosmos) ja veikkaan/toivon että se toimisi nimenomaan tuohon suuntaan jota penäät.

Ja bilejärkkääjille pyyntö (ennen kuin toivottavasti häviän): harkitkaa tuon Fi-Reggae bannerin laittamista flaboihin ja flyereihin, se voisi houkutella uusia kirjoittajia ja lukijoita tänne, ja sitä myötä aktiivisempaa keskustelua. Enemmän yhtenäisyyttä. Parhaimmillaan kuitenkin melkosta sivistystyötä tämä palsta ja kuten hirsikin mainitsi, tällä on ollut oma osansa reggaekulttuurissa täällä. Skeneskene! Ja tämä on keskustelupalsta, toiminnallisuudeltaan aivan erilainen kuin esim. tuo Facebookin Fi-Reggae-ryhmä.