Ajankohtaista Foorumit Chatty Chatty Moderaattorit ohoi Re: Moderaattorit ohoi

#250017

Nimetön

Haa, luulin jo että ootte kaikki jossain Jamaikalla tai jotain. ;–)

Mutta totta, parempihan ois päivittää koko softa eikä vain paikkailla sieltä täältä.

Ehkä paljon luvattu, mutta.. voin yrittää, jos kukaan joka osaa (ja omaa myös luppoaikaa) ei ilmoittaudu palvelukseen ja annat(te) oikeudet palvelimelle. En tiedä minkä verran tälle palstalle enää on tilausta vuonna 2015, ainakin Tapahtumat-osio on vielä ilahduttavan aktiivinen, mutta näkisin et ois hyvä päivittää tätä, jos vaikka toimis taas seuraavat kymmenen vuotta. Kait palstalaisten lapsetkin jo pian jonkun reggaefoorumin tarvitsevat. ;-)

Rehellisesti en tiedä minkälainen duuni se on, mut ei kait se rakettitiedettä silti ole, päänraapimista vaatii.. Palsta hetkellisesti lukkoon, varmuuskopiot tietokannasta, uus softa sisään, tietokannan muuntaminen uuteen muotoon (taitaa olla tarpeen), tuon oikean yläkulman listan automagian uudelleen sovittaminen, pakollinen keltanen taustaväri, …

?

Nykyinen tilanne on ainakin jotensakin surkean tuntuinen. Nuo roskaajat ovat yks juttu, mutta täällähän on jotain ongelmia jo ihan vaan viestien lähettämisen kanssa (mulla ei näy ‘Lähetä’ tekstiä lainkaan, pelkkä nappi, ja esikatselu tyhjentää viestikentän).. En usko että uusia aktiivisia henkilöhahmoja tänne enää ilmaantuu, jos tämä tästä vielä rapistuu. Kenties tuo keltainen sävy vaan on syöpynyt mulle niin syvälle että tuntuu jotenkin harmilliselta nykytila. Kyllähän tämä postimerkkeilyarkistona vielä palvelee mut ehkä vaan aika päästää irti..