#249760

Nimetön

Sain viriteltyä itelleni tollasen “ghettopreamppi” virityksen! Kiva himassa yksin soitella biisejä :D

Mikä tappoi meiningin?Ennen oli joka viikko jonkinlaiset kekkerit nyt ei tunnu olevan mitään koskaan.Omalta osaltani ainakin ollu erittäin laiskaa kemujen järkkäily,pakko myöntää.

Onneks kaveri on rakentanu sound systemin ja aikoo rakentaa vielä pari scooppia lisää niin alkaa oleen hyvä läjä.Jos sais jonnekin järkättyä kunnon sessiot sit.Kaveri toki ollu soundinsa kanssa kaikenmaailman huumebileiden chillouteissa ym ;) Vanha roots konservatiivina haluisin järkätä sen läjällä sessarit missä soi ainoastaan roots rock reggae!Onneks innostunu kyllä soundin omistajakin koko ajan enemmän kyseisestä musiikista mikä on hienoa!

Toivotaan että reggaen nousukausi tulee vielä uusiutumaan.Enkä puhu nyt Jukkiksesta joka omalla tavallaan saattoi tehdä hallaa koko hommalle vaan siitä kun oli kunnon sessareita vähintään joka kuukausi ja reggaen kirjo soi laajana pitkin suomenmaata ja siideripissikset oli onnelassa!

Toki pinnan alla kuplii siis ja uusia meininkejä on tulossa.Bring back the roots vibes!Intergalaktik,Tulitauko,HOTN nyt ne soundit ulos sieltä varastosta ja tulittaan.Lupaan raahata hanurini mestoille!FRWRD meiningille myös plussaa vaikken ookaan kerenny viel kertaakaan käymään.

Herätys ihmiset,helvettiin somesta ja sessioita järkkäileen ja joraileen ja ylläpitämään kulttuuria!Eteenpäin!